Med vennlig hilsen

Renata Ekeland

Om oss

Vi er en liten familiebedrift som har solgt ull produkter siden 2006,  vi kjøper våre varer primært fra anerkjente og godkjente ull produsenter som garanterer for oss at det er ekte vare, slik at vi kan gi samme garanti til dere våre kunder.

Vi mener også at våre priser absolutt er markedets beste. I de årene vi har holdt på har vi "null" reklamasjon / retur og bare fornøyde tilbakemeldinger/ kunder, og mange kjøper igjen av oss!

Vi selger mest via internet, men er også ute på markeder/ torgsalg, har også noe engrossalg og det vi kaller " distriktselgere" , partyselgere, vi ønsker flere av sistnevnte og det er ledige områder i landet hvor vi ikke har noen selgere, det er bare å ta kontakt med oss.

Våre betingelser

 

 Leveringsbetingelser


Produkter som ikke er på lager blir normalt levert innen 3 - 4 uker fra bestilling.
Dersom det tar lenger tid eller produktet ikke lenger kan leveres gir vi dere beskjed om det.

Betaling

Grunnet at noen kunder ikke  betaler for varene som vi har tilsendt vedlagt faktura, må vi nå heretter kun sende varene i oppkrav eller at varene forskuddsbetales ( da slipper man  oppkravet ) Beløpet som event. skal forskuddteres gjøres først etter avtale med oss om totalpris inkl. porto. Vårt kontonr. 6250.05.03705

Garanti

Garanti etter kjøpsloven. 

Reklamasjon

Vi gir 100% fornøydgaranti. Dvs. at varene kan returneres oss innen 30 dager etter mottakelse uten begrunnelse. Forutsetter retur av vedlagt "Angrerettskjema" innen 14 dager etter et kjøp. Kvittering for kjøpet må være vedlagt ved retur. Varene/ produktet må ikke være brukt, tilgriset eller på annen måte ødelagt. Dersom varene ble levert i en originalemballasje må varene returneres i disse. Kjøper betaler da returporto og vi refunderer det innbetalte totalbeløp minus porto for forsendelsen. 

Produkter som skal/ kan benyttes direkte mot « kropp « som vårt sengetøy, må ikke være tatt i bruk, dersom det ønskes å returneres, grunnet strenge hygiene regler/årsaker.Produktinformasjon.

Alle våre ullprodukter kommer kun fra anerkjente og godkjente ullprodusenter. Det er kun benyttet 100% ull fra sau og lam i produktene, men for at man skal kunne produsere/ binde ullen til "noe" er det benyttet en tynt nettverk av kunststoff, bl.a. i dyner og pledd.
Dette har, foruten en produksjonsvennlighet, en fordel at et sengesett kan vaskes uten at det krymper nevneverdig. Vaskes på max 30 grader C og benytt et vaskemiddel med Lanolin. ( Skylles i samme temp. som vask - 30 grader)
Men man skal ikke ha behov for å vaske de, da ullen inneholder mye naturlig lanolin, som har den effekt at det renser seg selv. Kun god lufting anbefales.
Nå er det slik med oss mennesker at vi reagerer på ulike ting fra naturen og produkter, noen får "kløe" av ull, andre utslett, noen sogar pustebesvær.
Vi kan dessverre ikke stå til ansvar, dersom man får slike problemer ved bruk av våre produkter. Og dersom man har respekt for MIDD, så skyr MIDD ull.
Dette er noe man må finne ut av i forkant - f.eks. ved å benytte ull direkte mot kroppen.
Viktig! Dersom et sengesett er brukt kan vi ikke av bl.a hygieniske, helsemessige årsaker  ta i retur varer som er brukt direkte mot hud/kropp.
Er det noe uklart vedr. våre ullprodukter - står vi selvsagt til tjeneste for å svare på spørsmål.

OPPBEVARING AV ULL

Produktene blir levert i plastposer, men egner seg ikke som oppbavaring!,
den er kun benyttet som transportoppbevaring
for å beskytte produktet og litt for presentasjonen.
Det man anbefaler, er faktisk å pakke det i papir ( poser ) og avispapir skal være det beste, det sies at avispapir har en lukt som møllen ikke liker,
men som sagt generelt papir og tøyposer kan også benyttes. Se til at produktene er tørre før oppbevaring
og oppbevar dem på et tørt sted, med jevn temp. Ikke for varmt og ikke for kaldt. Det er vanskelig å si noe om "riktig" oppbevaringstemp. det viktigste er at det er tørt hele tiden under oppbevaringen!
Da det ikke er lov med møllkuler lenger, kan man legge ved sedertreskuler, kanel, nellik eller lavendel for å holde møllene vekk.